Een zonnebril kind is belangrijk voor de kleine!

Een kind met een zonnebril, je ziet het gelukkig steeds meer. En dat is belangrijk. Het kan namelijk veel hoofdpijn en andere irritaties bij je kind voorkomen. Een zonnebril kind is zó besteld of je nu een kindje van 2 of van 12 jaar hebt, er zijn zonnebrillen voor kinderen in alle soorten en maten. Is je kind normaalgesproken brildragend? Dan is het fijn om te weten dat ook een zonnebril kind op sterkte kan worden geleverd. Zo ziet hij of zij net zo goed als met de gewone bril, alleen dan wordt het felle licht gefilterd.

Hoofdpijn voorkomen met een zonnebril kind

Dat lijkt wat vergezocht. Maar ga zelf maar eens een uurtje in de zon zonder je zonnebril op te zetten. Je gaat automatisch knijpen met je ogen en dat zorgt voor spanning op alle spieren in je gezicht. En dus voor hoofdpijn. Volwassenen dragen vaak een zonnebril omdat deze modieus is en omdat het voorkomt dat je rimpeltjes naast je ogen en boven je neus krijgt. Voor kinderen zijn de rimpels nog niet zo aan de orde, maar het knijpen met de ogen wel.

Als je dan toch op de site bent…

En je hebt een zonnebril uitgezocht voor je kind, dan kun je net zo goed ook even voor jezelf kijken. De modellen zijn bijzonder, modern en retro, van de bekende pilotenbril tot de zonnebril rond. De monturen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints en ook over de kleur van het glas kun je nog even nadenken. Twijfel je of, bijvoorbeeld, een zonnebril rond jou goed zou staan? Dan kun je heel gemakkelijk online even passen. Dit doe je door een foto van jezelf te uploaden en daar een bril van de site voor te houden. Het voordeel hierbij is ook dat je gewoon je bril kunt ophouden tijdens het "passen". Je ziet dan haarscherp of een bepaald model jou staat of niet.

Knopen doorhakken en snel bestellen

Want voor de prijs hoef je het niet te laten. Je hebt al een hippe zonnebril op sterkte vanaf € 29,00. Wil je liever een multifocusbril, dan komt daar nog wel wat bij. Bestel je vandaag, nog voor 21.00 uur, een bril? Dan wordt deze morgen al bij je bezorgd. Dat is goed om te weten als je, vlak voor je vakantie ontdekt dat je je zonnebril nergens meer kunt vinden of dat de kinderzonnebril van vorig jaar echt niet meer past.