Hoe een helderziende jou kan helpen

Dit blog heet dan wel totally perfect, maar als we eerlijk zijn is niet alles in het leven helemaal perfect. Soms moet je juist ook even diep in jezelf graven, wil je je weer beter voelen. Daar zijn veel verschillende soorten oplossingen voor. Zo kan je bijvoorbeeld even flink gaan sporten, om je lijf weer helemaal los te krijgen en je gedachtes op een rijtje. Of kan je ervoor kiezen om je artistieke kant de loop te laten gaan, en met verf jezelf helemaal te uiten op een leeg canvas. Maar er is een andere optie die ook een hele goede oplossing kan bieden, en dat is paravisie.

Helderzienden

Paravisie is eigenlijk het verder kijken dan het normale. Dan dat wat er op het oppervlak zichtbaar is. En om dit te doen heb je iemand nodig die dit ook kan. Dit zijn helderzienden, of mediums. Dit soort mensen kunnen heel goed naar jouw energie kijken en luisteren, en op basis hiervan je problemen verklaren, of adviezen geven over je toekomst.

Een helderziende kan jou bijstaan in uitdagende aspecten van je leven. Een medium is namelijk een soort coach, welke er is om te luisteren naar je, kritisch te zijn, jou een spiegel voor te houden, en tegelijkertijd adviezen te geven. Maar het verschilt van een ‘normale’ coach omdat zij ook kijken naar jouw energie. Zo komt eigenlijk alles bij elkaar, en kan er een echt goed advies worden gegeven.

Mediums kunnen helpen op allerlei vlakken. Denk bijvoorbeeld aan vragen over zelfontwikkeling of over je relatie. Maar ook om in contact te komen met mensen die er niet meer zijn. Zo kunnen ze jou helpen om lastige hoofdstukken in je leven af te sluiten.

Astrologie

Een andere vorm is astrologie. Dit is een methode waar er naar de stand van de planeten wordt gekeken, en hoe deze met elkaar een effect kunnen hebben op een persoon. Dit klinkt misschien gek, maar denk eens na over de aarde en de maan, en hoe zij al een enorm effect hebben op elkaar. Denk bijvoorbeeld aan de zee, en hoe de maan zorgt voor eb en vloed. Dan is het opeens niet zo gek meer om te bedenken dat planeten zo’n soort effect ook kunnen hebben op jou, een doodgewoon mens.

Mediums online

Als jij ook open staat voor hulp van mediums, kijk dan vooral eens online op bijvoorbeeld Paravisie.nl. Hier vind je verschillende coaches die jou kunnen helpen met lastige zaken in je leven.