Wat voor muziek moet je draaien op je feestje?

Het is altijd leuk om een feestje te geven, je nodigt je vrienden uit, zet wat muziek aan, en hoopt dat ze vanzelf wel beginnen te dansen. Maar met alle muziek van tegenwoordig weet je bijna niet eens meer wat je moet kiezen. De ene houdt weer van heel andere muziek dan de ander, en op die manier gaan er iedere keer maar een paar mensen dansen en het naar hun zin hebben. Dat is toch zonde? Daarom kun je dus een silent disco huren, dan kan iedereen kiezen naar wat voor muziek hij of zij wil luisteren en dan hoeft niemand dus aan de kant te gaan zitten om te wachten op een leuk nummer. Zo heb je de dansvloer in no-time vol.
Silent disco huren

Alle muziek van tegenwoordig

Er is veel muziek, en daar komt alleen nog maar meer bij. Allerlei genres worden gemixt, en soms worden er zelfs helemaal nieuwe dingen bedacht. Je kunt bijna niet meer een mix aanzetten en maar hopen dat iedereen het leuk vindt, want iedereen vindt iets anders leuk. Het zou ook zonde zijn als je om die reden helemaal geen feestjes meer geeft, want het is natuurlijk wel altijd gezellig, dus dat moet je ook vooral niet opgeven. Maar misschien is het gewoon tijd om er op een andere manier in te gaan. Een silent disco huren is net zo leuk, alleen iedereen bepaalt lekker zelf waar hij naar wil luisteren, handig toch!?

Zo is iedereen blij

Als je allemaal verschillende nummers af gaat spelen van verschillende genres in een playlist dan is dat niet alleen een beetje onoverzichtelijk, maar het is ook nog eens zo dat je echt niet iedereen blij gaat maken op die manier. Dan zit je er net lekker in, en dan komt er weer een nummer wat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Zo is met een silent disco huren iedereen blij, iedereen heeft iets anders, en iedereen heeft het dus leuk.

Je kan het altijd proberen

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd, en dat is natuurlijk prima. Maar je kan het altijd een kans geven. Als je het niet probeert weet je ook nooit of het wel of niet iets voor jou is. Misschien vinden anderen het wel een hartstikke leuk idee, en ze willen vast wel meedoen aan jouw experimentje als dat betekent dat ze lekker even een avondje mogen feesten. Dus probeer het gewoon een keertje, misschien is het wel hartstikke leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *