Waarom zou je nu saladeboxen of een yoghurtbeker kopen?

Het lijkt een beetje vreemd om nu, nu we allemaal thuis aan het werk zijn, een speciale yoghurtbeker of saladeboxen aan te schaffen. Maar eigenlijk is het juist heel logisch. Het wordt, juist nu, aangeraden om het leven zo normaal mogelijk te laten zijn. Dus in plaats van 's ochtends je lunchtrommel te vullen, in de auto of het openbaar vervoer te springen en naar je werk te gaan, is het verstandig om even goed je lunch klaar te maken voor je 's ochtends thuis aan het werk gaat. Je kunt dan je gebruikelijke dagindeling aanhouden. Je kunt zelfs je ontbijt achter je laptop nuttigen vanuit je nieuwe yoghurtbeker.

Het werkt het fijnst als niet álles verandert

Er zijn al zoveel dingen anders dan een jaar geleden. We mogen al zoveel dingen niet en moeten andere dingen juist weer wel. Om het "nieuwe normaal" te kunnen omarmen, zullen we sommige zaken uit het oude normaal moeten behouden. Ben jij altijd gewend geweest om 's ochtends te ontbijten op je werk? Je yoghurt en je muesli naar binnen te lepelen terwijl je je computer opstart en je mailtjes leest? Dan kun je dat thuis ook doen. Door gebruik te maken van zo'n mooie yoghurtbeker kom je direct in de werk-vibe.

Een yoghurtbeker is ideaal

Yoghurt is een vreemd goedje. Je kunt er een heerlijk ontbijt mee maken, maar je moet dan doorgaans wel snel zijn. Anders koekt de yoghurt aan en wordt het een hele uitdaging om de resten uit een bakje te schrobben. Met een yoghurtbeker voorkom je dat gedoe. Je draait na het gebruik de deksel er weer op en voorkomt zo dat de yoghurt uitdroogt. Je kunt de beker gewoon in de vaatwasser zetten als je pauze hebt.

En wat denk je van saladeboxen?

Eet jij graag een salade als lunch? Dan ken je waarschijnlijk het probleem van de slappe sla, de natte croutons en de verlepte ingrediënten wel. Het probleem zit 'm niet in de sla, de croutons of de andere ingrediënten, maar in de dressing die je op de sla doet. Door de dressing apart mee te nemen, voorkom je de sla-ellende. Je kunt in een van de handige saladeboxen de dressing in een apart compartiment meenemen. Zo kun je nog beter genieten van je lunch. Of je deze nu achter je laptop opeet of aan de eetkamertafel, dat maakt verder natuurlijk niet uit. Je kunt in deze saladebox bijvoorbeeld ook soep meenemen en dan de croutons in het aparte compartiment bewaren. Ideaal!