Blijf eindeloos variëren met Licor 43 1 liter, de meest veelzijdige likeur

De cafés zijn al een tijd gesloten, maar met Licor 43 1 liter tover je binnen no time je huiskamer om tot cocktailbar. Deze Spaanse likeur staat bekend om de verschillende smaken die samen een harmonieus geheel vormen. Door die verschillende smaakaccenten kun je eindeloos variëren: van een zomerse, frisse cocktail, tot een verwarmend slaapmutsje. Verras jouw vrienden of familie met een luxe drankje, gewoon vanuit huis.

Het goudgele geheim uit Spanje

Heb jij je ooit afgevraagd waar die 43 voor staat? Licor 43 wordt geproduceerd in het Spaanse Cartagena op basis van een eeuwenoud recept dat nog stamt uit de tijd van de Romeinen. Deze drank heeft behalve een rijke smaak, dus ook een rijke historie! De 43 in de naam van de likeur staat voor de 43 ingrediënten die gebruikt worden om de unieke smaak samen te stellen. Wat deze ingrediënten precies zijn, dat is echter een goed bewaard geheim. Wel is bekend dat er verschillende kruiden, citrusvruchten en mediterrane fruitsoorten gebruikt worden om de goudgele likeur haar unieke smaak te geven.

Mixen met Licor 43 1 liter

Hoewel de likeur door de veelzijdige smaak heerlijk is om puur te drinken, maak je er ook de mooiste cocktails mee. Wel zo feestelijk als je mensen over de vloer hebt, om mee te proosten op een online borrel via zoom of om gewoon als genietmoment voor jezelf te maken. Het mooie van Licor 43 is dat je voor elke gelegenheid een passende mix kunt maken. In de zomer mix je het bijvoorbeeld met aardbeiensorbet voor een verkoelende cocktail met een frisse smaak. Maar tijdens deze donkere winterdagen maak je in een handomdraai een verwarmend drankje om lekker mee op de bank te kruipen. Denk aan een warme chocolademelk met Licor 43. Of voeg ‘m eens toe aan je latte met een beetje kaneelpoeder eroverheen gestrooid.

Voeg iets extra’s toe aan elk moment

Of het nu gaat om een lekker drankje voor jezelf na een dag werken of een moment met vrienden of familie, met een scheutje Licor 43 maak je het nét wat specialer. Met een fles Licor in je keukenkastje, ben je altijd voorbereid op een spontaan genietmoment om jezelf of je naasten mee te verwennen. Ook al zijn we voorlopig aan huis gebonden, na een slok Licor waan je jezelf in Spanje. Sluit je ogen en geniet. Proost! Of zullen we zeggen… Salud!