Verschillende vakantie plannen

Weet jij al waar je naar toe op vakantie gaat deze zomer of ga je het pas last minute boeken? Als je de bestemming en accommodatie al hebt geboekt is dat natuurlijk en kan je je er op gaan verheugen. Als je nou nog niks hebt geboekt dan zou ik maar is gaan kijken, want voor je het weet zit alles opeens vol. Negen van de tien Nederlands gaat bijna elke zomer wel op vakantie. Of dit nou in Nederland is of aan de andere kant van de wereld. Het is altijd even lekker om er tussen uit te gaan. Ik zal hieronder wat tips geven die het misschien wat makkelijker maken.

Even iets heel anders

Misschien ben je altijd wel gewend om in een luxe all inclusive resort te zitten maar het is ook wel leuk om dit jaar is voor iets heel anders te gaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar een safaritent. Waarschijnlijk denk jij nu, huh een tent? Maar tegenwoordig kunnen tenten ook heel erg praktisch en netjes zijn. Er zijn verschillende soorten safari tenten, van de safaritent woody tot de luxury lodge en de glamping lodge. Elke tent heeft zijn eigen bijzonderheid. Zoals de naam het al zegt is de luxury lodge de chicste tent en deze is ook het grootst. Deze tent is geschikt voor 4 tot 8 personen. Deze tent heeft ook een grote veranda waar je ’s avonds nog heerlijk op kunt chillen. Zulk soort tenten vind je tegenwoordig ook al in Nederland maar staan bijvoorbeeld ook in het mooie Frankrijk.

Een luxe vakantie

Als zo’n tent nou echt niks voor je is en je hebt het hele jaar lekker gespaard zodat je voor een wat luxere vakantie kunt gaan dan kan je natuurlijk wel kiezen voor een all inclusive vakantie. Goede all inclusive resorts zijn vaak te vinden in Turkije of Griekenland. Allebei hele warme landen met veel zon in de zomer. Heerlijk dus om ultiem te relaxen. Bij een all inclusive resort zit dan ook echt alles erbij. Een heerlijke kamer om in te slapen, meestal een mooi groot zwembad en je kunt onbeperkt eten en drinken de hele dag door. In Turkije kom je soms nog gekkere resorts tegen die zelfs een bioscoop, een club, een casino of een marktje in het resort hebben. Op die manier zorgen ze er voor dat je voor al deze activiteiten niet het resort af hoeft maar gewoon lekker op het resort kunt blijven. Als je dus een heerlijke rustige vakantie wilt waarin je lekker kunt eten, zwemmen en zonnen dan is dit zeker iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *