Items waar elk vrouw blij van wordt!

Er zijn van die spullen waar bijna alle vrouwen gewoon erg gelukkig van worden. Niet alleen tasjes, schoenen, make-up, maar natuurlijk ook chocolade. Deze guideline helpt bij het kiezen van de decembercadeaus voor de belangrijke vrouwen in jouw leven.

Happy Food

Thuis komen en een lekker kopje thee zetten, wat mist er dan bij dit kopje thee (behalve misschien een leuke vent)? Chocolade natuurlijk! Bij het eten van chocolade komt er endorfine vrij in de hersenen. Endorfine geeft je lichaam een happy feeling, zodoende is chocolade altijd een must voor vrouwen! Melkchocolade met karamelzeezout is momenteel super populair bij de vrouwen, al zweren moeders meestal bij pure chocolade!

Tassen

Uiteraard zijn vrouwen helemaal gek van shoppen. Een vrouw kan nooit teveel tassen of schoenen hebben. Er zijn een paar van die iconische merken waar elke vrouw wel een tas van zou willen hebben, zoals bijvoorbeeld Gucci. Mannen hebben dat probleem niet. Die lopen met een rugzak of een nettere laptoptas. Vrouwen hebben daarbij ook nog de keuze uit handtassen en de o zo leuke schoudertasjes. En juist van die schoudertasjes lijken vrouwen niet genoeg te kunnen krijgen. Klein maar fijn zeggen we dan. Zwart is altijd goed te combineren, dus bij het uitkiezen van tassen voor een vrouw is zwart de veiligste keuze. Is het kiezen van een tas te ingewikkeld? Ga dan bijvoorbeeld voor een portemonnee. Schrik niet meteen af bij portemonnees die twee keer zo groot zijn als de mannenportemonnees. Vrouwen hebben vaak klantenkaarten voor elke winkel, dus hebben ook veel ruimte in de portemonnee nodig!

Accessoires

Nog zo’n accessoire waar je er als vrouw niet genoeg van kunt hebben; zonnebrillen. Bij elke outfit past wel een andere zonnebril. De pilotenzonnebrillen zijn erg gewild, maar ook de groot uitgevallen zonnebrillen zijn vaak te vinden bij vrouwen. Dit jaar kunnen de kleuren en de vormen zelfs niet gek genoeg, van hartjeszonnebrillen tot felrode exemplaren. Een eenvoudiger te kiezen cadeau voor een vrouw zijn de oorbellen. Elke vrouw heeft een andere stijl, maar iedere vrouw kan een paar basic oorknoppen gebruiken. Dat zijn de wat kleinere oorbellen met meestal een zirkonia steentje er in. Ook een druppelvormige korte oorhanger met daarin weer een zirkonia steentje of een pareltje is een veilige maar verfijnde keuze voor een cadeau voor een vrouw. Meestal is het hoe eleganter de oorbel eruit ziet, hoe veiliger de keuze is. Probeer daarbij ook te denken aan het soort sieraden dat de dame meestal draagt. Als het cadeau wat duurder mag zijn, is er nog de mogelijkheid om naar een bijpassende halsketting of armband te kijken. Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *