Osprey backpacks ideaal voor de perfecte trip!

Nu ik net afgestudeerd ben wil ik voordat ik aan de slag ga bij een bedrijf een half jaar backpacken in Azië. Inmiddels is een backpack trip in Azië niet meer origineel, en ik heb dan ook vele voorgangers. Er zijn ook al duizenden blogs geschreven over de do’s en dont’s van zo’n trip. Wat moet je aanschaffen, welke kleren moet je dragen, welke plekken moet je bezoeken en welke niet. Overal is al over geschreven. Wat ik zelf wel miste was informele informatie over welke backpacks geschikt zijn voor zo’n trip! Toen ik online informatie opvroeg over de Osprey backpacks, kreeg ik veel behulpzame informatie! Daarom heb ik besloten om deze informatie met jullie te delen. Mocht je ooit ook zelf op reis gaan, dan weet je in ieder geval hoe je de perfecte Osprey backpacks moet uitzoeken!

Gegarandeerde kwaliteit bij Osprey backpacks

Er zit veel verschil tussen de verschillende modellen van de Osprey backpacks. Maar eerst begin ik met de overeenkomsten en de voordelen die elke backpack biedt! Elke backpack is een toplader. Dit betekent dat je de backpack vanaf de bovenkant inpakt. Ook zit er op elke backpack een voorvak van elastische stof. Zo kun je de Osprey backpacks erg handig indelen. Op deze manier kun je je spullen die je snel nodig hebt in het voorvak doen, terwijl je bijvoorbeeld kleren in het grote vak doet! Ook hebben alle Osprey backpacks een apart vak voor je slaapzak, zodat ie niet nat wordt. Daarnaast zitten in de heupbanden ritssluitingen voor kleingeld en sleutels. Tot slot kunnen aan alle backpacks extra dingen aan de buitenkant bevestigd worden, zoals schoenen of wandelstokken.

Voor elke persoon de goede backpack

Osprey backpacks zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Ook voor iedere lengte hebben ze een bepaald type backpack die perfect past. De goede aansluiting van de backpack is cruciaal. Zonder deze goede aansluiting kan een backpack veel belastender zijn om te tillen. De heup- en rugbanden zitten dan niet op de goede plek. Je kunt dan niet de optimale ondersteuning uit de rugzak halen. Ook hebben verschillende backpacks wel of geen rugpaneel. Een rugpaneel zorgt voor extra ondersteuning. Ook is het rugpaneel doorlatend. Je zult daarom minder zweten op je rug tijdens het dragen van zo’n backpack. Tot slot hebben sommige modellen een harnas waardoor het gewicht ook naar je heupen wordt verdeeld. Zo hoef je minder inspanning te leveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *