Een Intex zwembad helpt je de zomer door

Met de temperaturen die we nu in Nederland hebben krijgen we nog een lange, hete zomer voor de boeg. Aan de ene kant is al die zon heerlijk, maar aan de andere kant doen wij Nederlanders het niet zo goed in de warmte. Ik in ieder geval zeker niet. Daarom wil ik ook heel graag kunnen afkoelen na werk, maar heb helaas geen zwembad in de tuin. Een opblaaszwembad was dus de oplossing. Uiteindelijk kwam ik bij een Intex zwembad uit en ik was verkocht. Nu kan ik elke avond na werk even lekker afkoelen. In deze blog vertel ik meer over het merk en hun aanbod, veel leesplezier en vergeet niet af te koelen deze zomer!

Het meest standaard formaat Intex zwembad

Als eerste Intex zwembad heb je natuurlijk het opblaaszwembad zoals iedereen die kent. Deze blaas je op, vul je met water en tadaa, je hebt een zwembad in je tuin! Dit bad is in veel verschillende groottes verkrijgbaar, en bijvoorbeeld rechthoekig of rond. Dit bad is vaak ideaal voor een paar volwassenen. Het bad is makkelijk om op te zetten, en je kunt hem op een dag zowel opbouwen als weer afbouwen zonder teveel moeite. Omdat de formaten verschillen is dit een goed zwembad voor de mensen die niet veel ruimte in hun achtertuin hebben!

Het Intex zwembad voor de grote tuin

Dan heb je nog het Intex zwembad voor de echte professionals zonder permanent zwembad in de tuin. Dit zijn zwembaden die in een metalen frame ‘hangen’. Het gaat om grote baden van gemiddeld 5 meter doorsnee. Je zet het metalen frame op en daar wordt een doek tussen gespannen. Zo krijg je een zwembad die je dan kunt laten vollopen. Hier gaat enorm veel water in. Het bad is heel stevig en hoeft niet opgeblazen te worden. Dit bad kun je dan ook heel lang laten staan, zodat het een semi-permanent zwembad wordt. Vele baden komen automatisch met een doek voor over het wateroppervlak zodat het water schoon blijft. Voor deze units heb je wel wat ruimte nodig in je tuin, maar dan kun je de hele zomer door lekker afkoelen!

Voor de kinderen en volwassenen de leukste kleine zwembadjes

Tot slot zijn er natuurlijk de ‘kiddypools’. Deze vrolijke, kleine zwembadjes zijn ontzettend leuk voor kinderen en volwassenen! Intex heeft ze in verschillende formaten, van baby’s tot kleuters’, en ook in verschillende thema’s. Er zijn veel vissen-thema’s, maar ze verkopen ook een zwemkasteel of een slak bad voor baby’s! Deze kleine zwembadjes kunnen ook uitstekend op een balkon, mocht je de luxe van een tuin niet hebben. Zo kan iedereen, van groot tot klein lekker afkoelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *