Industriële meubels: stoer interieur

Eens in de zoveel jaar krijg ik het op mijn heupen en wil ik de stijl van mijn woning compleet omgooien. Nu moet je je bij het woord stijl niet al te veel voorstellen. Ik gebruik van alles door elkaar en elk vertrek heeft weer een andere kleur en een ander type meubels dan de kamer ernaast. De eenheid in mijn huis is ver te zoeken. Dat begon me de laatste maanden toch wel te storen. Ik bedacht me dat het tijd werd voor een echte, degelijke make-over waarbij ik nu eens ging voor een en dezelfde stijl. De vraag was natuurlijk welke stijl. Op de site van Station 7 vond ik een serie meubels die perfect bij mij paste: industriële meubels. Deze meubels zijn stoer, gemaakt van divers materiaal en robuust. Ik vond ze meteen geweldig en ik wilde meteen een industriële kast kopen. Dat viel nog niet mee, want de keuze in deze stijl is groot. Waar moest ik beginnen?

Industriële kast kopen: veel keuze

Een industriële kast kopen bleek een uitdaging omdat ik alles op de site leuk vond en kiezen is niet mijn sterkste kant. De materialen variërend van hout tot metaal vond ik allemaal gaaf en elke kast gaf zijn eigen statement af. Meteen zag ik voor me hoe mijn hele huis eruit zou zien met deze stijl meubels. Dus naast de kast ging ik opzoek naar tafels, stoelen en een bank. En natuurlijk moest ik bij deze stijl ook passend behang en vloerkleden hebben. Ik vond het geweldig alles uit te zoeken en dit keer mijn huis in te richten in een unieke stijl. De inrichting is geweldig geworden en ik voelde me meteen thuis. Deze industriële stijl past helemaal bij mij. Maar toen keek ik naar buiten, de tuin in, waar een plastic tuinmeubilair in de regen stond. Mijn tuin sloot niet meer aan bij mijn huis en in de zomer is de tuin toch een extra leefruimte die bij het huis hoort. Dus ik weer internet op. Zouden ze ook industriële tuinmeubels hebben bij Station 7?

De tuin past bij het huis

Ja, hoor. Industriële tuinmeubels behoren ook tot het assortiment. Ik kon mijn tuin zodanig aanpassen dat hij nu weer helemaal tot het huis behoort. En de meubels zitten nog lekker ook. Voor ik terecht kwam bij Station 7 kende ik de industriële stijl niet, maar ik ben blij dat ik hem ontdekt heb want mijn huis en mijn tuin zijn me meer eigen geworden dan ooit!