Huwelijksreis naar Afrika

Ze noemen het ook wel dé mooiste dag van je leven, trouwen. En bij het trouwen hoort natuurlijk een huwelijksreis. Onlangs is de zus van een van mijn beste vriendinnen getrouwd. Echter was dit niet zomaar een huwelijk! Niet alleen hun de reis na hun huwelijk ging naar het buitenland maar ook het huwelijk vond niet in Nederland plaatst. Met een klein en dierbaar gezelschap reisden ze af naar Afrika om daar de mooiste dag (en week) van hun leven door te brengen en ik kan je vertellen, ik ben jaloers!

Een droomhuwelijk

Dromen op een wit strand of in de wilde natuur, het lijkt misschien een droom maar voor de zus van een vriendinnetje van mij werd dit werkelijkheid. Ik wist wel dat ze een huwelijk wilde zoals maar weinig mensen die hadden gehad. Simpel het ja-woord voor het altaar geven zat er voor hun niet echt in. Ze wilde iets speciaal, ze wilde van hun huwelijk echt de mooiste dag van hun leven te maken en besloten volledig buiten de lijnen te kleuren.

Een huwelijk en huwelijksreis in een

Ze besluiten om hun huwelijk en hun huwelijksreis in Afrika te laten plaatsvinden, in AFRIKA!. Bij Afrika moet ik altijd denken aan de “big 5”, de safari’s en de uitgestrekte en ongerepte natuur. Om hier je huwelijk te mogen vieren, moet wel de meeste bijzondere ervaring van je leven zijn en dat was het ook! Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan zo’n reis en daarom werd het gezelschap beperkt tot 8 dierbare, die samen met hun die prachtige avontuur mochten beleven.

Één beeld zegt meer dan 1.000 woorden

De verhalen waren al jaloers makend maar toen we de foto’s zagen van het huwelijk en de huwelijksreis wilde iedereen in Afrika trouwen. Wat een pracht omgeving en wat een natuur. Een foto van het bruidspaar is mij het meest bijgebleven en dat is de foto van de bruid en de bruidegom in de ongerepte natuur. De bruid had een prachtig ivoor kleurige jurk aan met een korte sleep en een diadeem in haar haar. De bruidegom had een blauw pak aan met een match ivoor kleurige stropdas. De twee stonden in een ongerepte natuur en flora en fauna tot kilometers afstand. Ze stonden daar als enige mensen en waren zo’n mooi contrast vergelijken met de andere kleuren. Woorden schieten te kort en eigenlijk zou je zelf de foto’s moeten bekijken. Een droom huwelijk en perfecte huwelijksreis in Afrika is nu iets wat op mijn to-do list staat. Hoe ziet jouw droom huwelijks(reis) eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *