Een doorlopende reisverzekering is een goed idee!

Ben je al op vakantie geweest dit jaar en ga je nog een keer? Of sta je voor je eerste vakantie en ga je later dit jaar nog een keer? Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering echt een goed idee. Je bent met een doorlopende reisverzekering, verzekerd tegen bijna alle ellende die je in binnen- en buitenland kan overkomen. Een doorlopende reisverzekering zorgt ervoor dat jij je gestolen camera kunt vervangen en dat je hulp krijgt bij het laten vervangen van je gestolen paspoort en bankpassen. Kies je voor een allrisk dekking? Dan ben je ook verzekerd van de beste medische zorg wanneer er op vakantie een ongeluk gebeurt of als je ineens erg ziek wordt. 

Waarom een doorlopende reisverzekering bij twee vakanties?

Met een doorlopende reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van de verzekering vlak voor je vakantie. Deze doorlopende reisverzekering staat altijd aan. Al bij twee vakanties is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan iedere keer een losse verzekering afsluiten. Al kan het wel slim zijn om tussendoor even de voorwaarden te bekijken. Heb je een basisverzekering afgesloten maar ga je een heel verre reis maken, naar Afrika, Amerika of Azië? Dan is het wel slim om deze tijdig over te zetten naar een allrisk reisverzekering. Dit in verband met de werelddekking.

Blijf je thuis? Een mooi moment om je woonverzekeringen te checken!

Woonverzekeringen afsluiten doe je, over het algemeen maar één keer. Namelijk wanneer je je huis koopt. Maar het kan zomaar zijn dat je huis meer waard is geworden of dat je nieuwe apparatuur hebt gekocht of dat je, sinds je het huis hebt gekocht, kinderen hebt gekregen of dat je kinderen juist het huis zijn uitgegaan. Het is hoe dan ook verstandig om eens per jaar je verzekeringen onder de loep te nemen. Je kunt daar veel geld mee besparen én er ook nog eens voor zorgen dat je niet onderverzekerd raakt.

Zorg dat je verzekeringen aansluiten bij je leven

Heb je altijd honden en katten gehad en daar een huisdierenverzekering voor afgesloten, maar is het nu klaar en is het laatste huisdier overleden? Dan kun je veel besparen door je huisdierverzekeringen op te zeggen. Kies je toch weer voor een hond of kat? Dan kun je gemakkelijk weer een nieuwe verzekering afsluiten. Heb je de auto verkocht? Dan kan de autoverzekering stopgezet worden. Schaf je toch weer een auto aan? Dan kun je net zo gemakkelijk weer een verzekering afsluiten. Zorg dat je verzekeringen altijd passen bij je leven.