Een avond met de mannen

Alles is op het moment anders. Even met de maten de kroeg in kan niet en ook een feestje thuis zit er niet in. En dus moet je de tijd met je vrienden anders indelen. De toestand in de wereld zal helaas nog wel even voortduren, dus we gaan op zoek naar oplossingen. In deze blog vertel ik je hoe je een verantwoordelijk avondje met de mannen kan regelen. Lees je mee?

Pilsje erbij

Niet iedereen houdt ervan maar ene versnapering hoort er toch bij en het is leuk als die versnapering onderdeel is van het entertainment, in dit geval: bier. Het bier van uiltje bar haarlem is een goede om in te slaan. Op die manier organiseer je een eigen bier proeverij, gewoon thuis! Haal lekkere snacks in huis en nodig twee vrienden uit. Aan het einde van de avond bepalen jullie welk bier het beste is. Als dat nog lukt tenminste. Houd het wel veilig.

Aan het kokkerellen

En over die lekkere snacks gesproken, die kan je natuurlijk ook zelf maken. Je hoeft het ook helemaal niet bij snacks te houden. Roep je meest getalenteerde vriend erbij en samen koken jullie de sterren van de hemel. Of je het nu bij café eten houdt of een luxe culinair diner samenstelt. Het beloofd een leuke avond te worden. Is toch weer anders dan stilzitten.

Sport, games of toch een filmpje?

Maar ook met stilzitten is helemaal niets mis. Sterker nog, thuis kan dit heel goed. Roep 3 vrienden bij elkaar en houdt genoeg afstand tijdens een film of game avond. Met een groot scherm, matrassen in de woonkamer en eigen glazen kom je al een heel eind. Met een slkjfjfsa kabel sluit je je laptop op het scherm aan. Misschien heeft iemand nog een beamer thuis en kan je die gebruiken om het echte bioscoop of stadium gevoel een beetje na te bootsen.

Houd het veilig

En dan is het aan jullie om plezier te maken. We hoeven vaak helemaal niet weg als we met mensen zijn waar we omgeven en het leuk mee hebben. Houd dus de maatregelen in acht en check deze regelmatig voor veranderingen. Op die manier kunnen we snel weer de kroeg in. Tenzij je dat na het uitvoeren van deze tips helemaal niet meer wil, je kan immers thuis net zo veel plezier maken. Maar dan mag je misschien sneller een extra vriend uitnodigen.

Veel plezier en blijf gezond