De lente is aangebroken, tijd voor een nieuwe garderobe.

De zon gaat steeds vaker weer schijnen en de warme truien mogen weer opgeborgen worden. Want ja, deze hebben we waarschijnlijk niet meer nodig. Misschien nog die ene dag dat het wat minder is, maar dat gaat vast en zeker snel voorbij. Eigenlijk is de lente wel echt mijn favoriete seizoen. De tijd dat de dagen langer worden, het is langer licht, de temperaturen gaan omhoog en je kan je eigenlijk veel kleurrijker kleden. Dat kan in de winter natuurlijk ook wel, maar dat geeft toch een ander gevoel. De lente is er voor de grote lente schoonmaak, en dan niet alleen voor je huis, maar ook voor je garderobe. Het ideale excuus om te gaan shoppen en hele nieuwe outfits uit te kiezen. Tijd om de donkere winterkleding in te ruilen voor de leukste gekleurde lente kleding.

Maatje meer of maatje minder

Soms, als je een maatje meer hebt, is het een hele frustratie en zoektocht om een leuke lentegarderobe bij elkaar te vinden. Voor je gevoel is het altijd dat de leukste kleren in de kleinste maatjes verkrijgbaar zijn. Nou dat is dus niet meer het geval, er zijn genoeg leuke websites en winkels voor een maatje meer. Of je nou zoekt op grote maten dameskleding of op een ander zoekwoord. Uiteindelijk kom jij uit bij de leukste webwinkels voor de leukste kleren. De zoektocht hoeft niet meer lang te zijn.

Makkelijker dan gedacht

De frustratie zat eerst erg hoog, de moed zakte in mijn schoenen en eigenlijk zag ik ook niets leuks meer. Tenminste in mijn ogen. Er waren genoeg leuke opties om mij te kleden en de lente en de zomer door te komen. Zo kreeg ook ik de meest leuke lentegarderobe bij elkaar. En misschien nog wel het aller leukste, de prijzen waren ook nog leuk. Het ligt natuurlijk aan ieders portemonnee met wat je uit kan geven. Maar voor iedereen is er wel een leuk setje.

Dus de frustratie kan aan de kant gezet worden en de zoektocht kan beginnen. Struin verschillende steden af en eventueel ook het internet voor jouw lentegarderobe. De leukste jurkjes, rokjes, topjes, bloesjes en broeken hangen straks bij jou in de kast. Net als dat ze nu bij mij er al hangen. 

Dus ruim die winterkleren maar op en laat de lentegarderobe maar komen. Ik ben er namelijk al klaar voor, jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *