Creëer de perfecte look met Dsquared

Menig mens kent dit merk ondertussen wel. Dsquared heeft door de jaren heen namelijk wel een mooie reputatie opgebouwd. Over de hele wereld dragen mensen de kleding van deze twee Canadese ontwerpers. Ben je benieuwd geworden naar het verhaal? Lees dan snel verder!

Canada in 1991

Het verhaal van de tweeling Dan en Dean begint in Canada. Vanuit hier zijn ze in 1991 naar Milaan verhuisd om aan hun fashion sense te werken en verder te ontwikkelen. In de internationale hoofdstad van de mode hebben de twee mannen samengewerkt met verschillende grote modehuizen, en dit is ze goed bevallen. In 1994 lanceerden ze voor het eerst hun eigen kledinglijn, speciaal voor mannen ontworpen. In 2003 kwam de eerste vrouwencollectie naar buiten. Vanaf dit moment waren de Canadezen niet meer te houden!

Luxe streetwear dat gemakkelijk wordt herkend door het gebruik van mooi afgewerkte details, en eigenzinnige (lichte) spot. Tot op de dag van vandaag zijn de twee broers de ontwerpers van kleding voor het merk. Ze krijgen hierbij wel hulp van assistenten uiteraard. Dsquared is tegenwoordig wel onderdeel van Diesel.

Dsquared style je als volgt

Om te beginnen met je outfit ga je kijken naar de jeans. Dsquared heeft over de hele wereld een prachtige collectie van jeans, broeken, pantalons en bermuda’s uitgebracht. De jeans zijn hiervan verreweg het meest gedragen en populairste. Kies jouw Dsquared jeans dus met zorg!

Wanneer je een item hebt gevonden dat een mooie basis is voor jouw OOTD kan je verder gaan werken met een shirt. Het Dsquared shirt is net zoals de jeans een item wat altijd goed te dragen is. Door de grote vraag zijn de designers op gegeven moment gaan experimenteren met kleurgebruik en materialen. Dit heeft erin geresulteerd dat Dsquared shirts heeft opgenomen in het assortiment die je niet iedere dag voorbij ziet komen. Kortom: wil je een gave eyecatcher om jouw look mee compleet te maken? Ga dan voor een shirt van dit merk.

Als je liever niet al te uitbundig gekleed gaat in kleuren op jouw T-Shirt, kies dan voor een paar gave schoenen. Hier heeft Dsquared er namelijk ook een aantal die wellicht jouw perfecte outfit kunnen creëren.  Je kunt gaan voor een neutrale sneaker tot de enkels, of juist voor een model wat echt in het middelpunt van de aandacht staat. Het kleurgebruik en de mooie details die terugkomen in veel van de ontwerpen kunnen ervoor zorgen dat jij overal waar je gaat de shine pakt. Je moet het natuurlijk wel aandurven!