Een auto lenen regel je gewoon via de app

En met een auto lenen via de app bedoel ik niet WhatsApp. Ik bedoel dan de speciale app van Greenwheels. Met deze app wordt een auto lenen wel erg gemakkelijk. Het is een kwestie van je aanmelden, een auto reserveren en gaan rijden. Meer is het niet. En toch, hoe simpel het ook klinkt, een auto lenen via de app van Greenwheels is altijd prima geregeld. Je hoeft niet te rekenen op onverwachte kosten, je hoeft niet van je eigen geld te gaan tanken en ook eventuele schade- en pechhulp is gewoon inbegrepen. Net als de verzekeringen, de wegenbelasting en het onderhoud. Geen geintjes achteraf. Alles in één keer duidelijk, zonder gedoe. Wat je nodig hebt om een auto te kunnen lenen via de app van Greenwheels? Een smartphone en een geldig rijbewijs.

Een auto lenen in Amsterdam is wel ideaal

Je kunt een auto lenen in Amsterdam, hoe handig is dat? Met meer dan 730 deelauto's staat er altijd wel een auto bij jou in de buurt. Je hebt geen gedoe met het zoeken van een parkeerplaats, want de deelauto Amsterdam heeft gewoon een vaste plek. Natuurlijk is het openbaar vervoer in onze hoofdstad prima geregeld en doorkruis je de stad in minder dan geen tijd op de fiets, maar soms kan een auto lenen net de oplossing zijn. Bijvoorbeeld als je je portfolio moet meebrengen op een sollicitatiegesprek. Of wanneer je eens echt uitgebreid boodschappen wilt gaan doen. Of als je op bezoek wilt bij je ouders op het platteland en je kinderen wilt meenemen.

Je kunt met een deelauto alle kanten op

Je betaalt per kilometer, dus dat is alvast duidelijk. Ga je alleen even de zware boodschappen doen een paar straten verderop of rij je naar de Achterhoek voor een weekendje weg? Het kan allemaal met een deelauto. De deelauto's staan in zo goed als alle grote steden in Nederland. Je vindt ze ook terug op treinstations en natuurlijk op Schiphol.

Huur een deelauto voor een bepaalde periode

Wil je een lang weekend weg? Dan is het wel zo verstandig om de deelauto ruim op tijd te reserveren. Het zou jammer zijn als de dichtstbijzijnde deelauto al in gebruik is op het moment dat jij deze nodig hebt. Dat reserveren doe je met de speciale app. Waarom het een speciale app is? Omdat je met deze app ook de auto van het slot kunt halen. De autosleutel ligt in het dashboardkastje. Voor je het weet ben je onderweg!