De verschillende diensten van een verhuisbedrijf

Voor een succesvolle verhuizing is het ten zeerste aan te raden om de hulp in te roepen van een professional in de buurt. Een verhuisbedrijf kan echter meerdere diensten aanbieden. Merk op dat het aan jou is om je werkelijke behoeften te definiëren. Wat zeker is bij een verhuisbedrijf is dat ze volledig naar jouw wensen handelen, ook als je jouw waardevolle spullen veilig wilt laten vervoeren. Ontdek wat de verschillende diensten en de gemiddelde kosten verhuisbedrijf zijn. 

De standaard diensten van een verhuisbedrijf

Zoals hierboven vermeld, biedt een verhuisbedrijf Den Haag diensten aan die aansluiten bij de wensen van de klant. Je kunt uit een lijst van diensten kiezen. Elke dienst zal nagelopen worden op basis van wat je nodig hebt. Over het algemeen biedt een verhuisbedrijf veel diensten aan, die je niet noodzakelijk allemaal nodig hebt. Als je een snelle service nodig hebt, kunt je een demontage- en montageservice aanvragen voor meubels van grote volume of voor meubels die moeilijk te vervoeren zijn. Voor deze service zorgen de verhuizers voor het demonteren van het meubilair alvorens het in te pakken en vervolgens weer in elkaar te zetten zodra het op de plaats van bestemming is aangekomen. Afhankelijk van je wensen kan een verhuisbedrijf ook standaarddiensten aanbieden zoals het verhuizen van verhuisdozen en regelen van het vervoer, maar ook de schoonmaak voor je oude of nieuwe woning.

Piano verhuizen: een speciale dienst

Montage en demontage van meubelen, transport van meubelen, kostbaarheden, verpakken, schoonmaken… het zijn slechts enkele van de klassieke diensten die een verhuisbedrijf kan bieden. Houd er echter rekening mee dat er ook speciale diensten zijn, zoals het verhuizen van een piano. Dit soort dienstverlening is vrij ingewikkeld en vereist echte deskundigheid. Als onderdeel van deze dienst moeten bepaalde administratieve procedures worden uitgevoerd. Je kunt dit natuurlijk zelf proberen te doen, maar de meeste mensen zullen niet in staat zijn een piano onbeschadigd te verhuizen.  

Voor wie is verhuisbedrijf geschikt?

Een verhuisbedrijf helpt je altijd graag verder of je nu een particulier of bedrijf bent. Daarnaast kunnen mensen met beperkte mobiliteit ook een beroep doen op de diensten van een verhuisbedrijf. Professionele verhuizers kunnen naast het verhuizen van meubels en dozen, ook je spullen inpakken en weer uitpakken als je dit zelf niet kunt of wilt doen. Vraag een offerte op bij verschillende verhuisbedrijven, zodat je zeker weet de juiste keuze te maken.