Welke kraamcadeautjes zijn ook leuk voor de ouders?

Hiep hiep hoera! Er is een kindje op komst! Dit betekent dat jij nu op zoek moet naar een leuk kraamcadeautje. Veel mensen vinden het zoeken naar een geschikt baby cadeau nogal ingewikkeld en intimiderend. Er is immers zoveel keuze en je wilt natuurlijk niet aankomen met iets saais. Het is slim om je daarom niet alleen te focussen op het kindje, maar ook op de ouders. Wat hebben zij nodig en waar zullen zij blij mee zijn? Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel drie kraamcadeautjes waar je zowel de pasgeboren baby als de nieuwe ouders onwijs blij mee zult maken.

Babykleding

Met een pasgeboren baby'tje in huis, heb je nooit genoeg babykleding. Het komt namelijk regelmatig voor dat de ouders de baby halverwege de dag zullen moeten omkleden. Het kopen van babykleding is daarom hartstikke slim én handig voor de ouders. Toch twijfelen veel mensen over het geven van kleding als kraamcadeautje, want wat als de ouders hun smaak niet kunnen waarderen? Vergeet vooral niet dat babykleding uit meer bestaat dan T-shirts en broeken. Zo kun je ook schoentjes, sokken, rompertjes en slabbetjes cadeau geven. En ben je op zoek naar iets unieks? Kijk dan eens naar een slaapzak of een lekkere zachte badjas.

Knuffels

We weten allemaal hoe sterk de band is tussen een kind en hun knuffel en hoe leuk is het dan om een knuffel cadeau te geven? Met de vele mogelijkheden van tegenwoordig, kun je de knuffel zelfs gemakkelijk aanpassen op de smaak van de ouders. Wonen ze op een boerderij? Geef het kind dan een boerderijdier als knuffels. Als het tot de mogelijkheden behoort kun je ook kijken naar de inrichting van de babykamer. Misschien hebben de ouders gekozen voor een speciaal thema of kleur. Zorg er dan voor dat jouw knuffel aansluit bij dit interieur. Ook leuk zijn de zogenoemde knuffeldoekjes. Dit zijn knuffels met zachte doekjes aan het uiteinde. Deze doekjes kunnen het kind extra comfort en veiligheid bieden.

Kinderservies

Dit is een kraamcadeautje waarbij de ouders nog even geduld zullen hebben. Een kinderservies gebruik je immers niet tijdens de eerste paar maanden. Toch is dit niet alleen een leuk maar ook een zeer praktisch cadeau. De kans is immers groot dat de ouders zelf nog niet op zoek zijn geweest naar een kinderservies voor hun pasgeboren kindje. Kinderservies is verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende materialen. Weet je écht niet wat je moet kiezen? Kies dan voor een servies dat gemaakt is van siliconen. Dit zorgt ervoor dat het kinderservies gemakkelijk schoon te maken is. De ouders zullen je hier later dankbaar voor zijn!