Waarom het een goed idee is om je haartransplantatie in Istanbul uit te laten voeren

Last van dunner wordend haar en gaat dit gepaard met een groot onzekerheidsgevoel? Dan kan je erover nadenken om een haartransplantatie uit te laten voeren. Bijna iedere man komt tijdens zijn leven met kaalheid of ten minste dunner wordend haar in aanraking. Bij de een is dit rond zijn 20ste al het geval en bij de ander pas rond zijn 50ste of nog later. Ook op late leeftijd kan kaalheid voor onzekerheid zorgen. Ben jij onzeker geworden door je kaalheid en heb je het gevoel dat je niet meer jezelf kunt zijn? Dan kan een haartransplantatie de juiste oplossing voor jou zijn. In dit artikel vertel ik over de voordelen om een haartransplantatie uit te laten voeren in Istanbul. 

Je bent in goede handen

Wanneer je zegt: ‘haartransplantatie Istanbul’. Zul je uiteenlopende reacties krijgen. De meeste zullen positief zijn. Sommige mensen zullen zeggen dat het nog net geen lopende band werk is en dit als negatief beschouwen. Dit is natuurlijk geen logische gedachten. Denk er maar eens over na. De artsen in Istanbul krijgen veel cliënten over de vloer die een haartransplantatie willen ondergaan. Dit gebeurt al jaren en er zijn al tien duizenden mensen geholpen met een haartransplantatie. Het resultaat is logischerwijs dat de artsen in Istanbul veel ervaring hebben en weten wat zij aan het doen zijn. Sommige klinieken zijn zelfs afgestemd op haartransplantaties. Ook wordt er nagedacht over de vele Europeanen die afreizen naar Istanbul om een haartransplantatie uit te laten voeren. Zo zijn er gastvrouwen aanwezig die alle talen spreken. Het is zelf zo dat jij waarschijnlijk wordt ontvangen door een gastvrouw die Nederlands spreekt of zelf Nederlands is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de taalbarrière. 

Je kan het combineren met een kleine vakantie

Met 15 miljoen inwoners is Istanbul de grootste stad van Turkije. Het is een prachtige plek om in aanraking te komen met de Turkse cultuur. De stad staat vol met interessante musea waar je veel tijd mee zal slijten. Verder is Istanbul één van de weinige steden die in twee continenten ligt. De stad ligt namelijk op de grens van Europa en Azië. Het zonnige klimaat in Istanbul laat je de Nederlandse kou snel vergeten. In februari is het er al een lekkere 25 graden. Zo kan je na de behandeling een weekje genieten van de zon en al het moois dat de stad te bieden heeft.

Je bespaart geld

Haartransplantaties in Nederland zijn erg duur. Je bent al snel meer dan €10.000,- kwijt voor een hele hoofdbehandeling. In Istanbul is dit al snel de helft. Het is nog steeds geen kleine investering, maar wel al een stuk voordeliger dan in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *