Unieke cadeau ideeën

Met alle verjaardagpartijtjes en feestdagen zie je vaak dezelfde soort cadeaus langskomen. Mannen ontvangen vaak sokken. Ook portemonnees en riemen worden vaak door mannen ontvangen. Vrouwen ontvangen daarentegen vaak douchepakketten. Daarnaast staan parfum en make-up ook hoog op de lijst bij vrouwen. Verder heb je natuurlijk de bekende cadeaubonnen en de envelop. Er is totaal niets mis met deze cadeaus, maar soms heb je toch dat je echt iets persoonlijkers wilt geven. In deze blog geef ik een aantal ideeën voor echt persoonlijke cadeaus.

Uitje

In normale omstandigheden is het erg leuk om iemand een activiteit te geven. Voor kinderen is de Efteling, of misschien zelfs Disneyland Parijs, een droom die zou waar komen. Voor volwassen kan het heel divers zijn. Misschien is het leuk om samen om met een groep te gaan karten. Misschien houdt diegene wel van koken en wil je diegene en kookcursus geven of een workshop bonbons maken. In de huidige periode is het echter moeilijk om dit soort activiteiten waar te kunnen maken. Echter is het wel leuk om alvast iets te hebben om naar uit te kijken. Dus plan iets leuks en geef aan dat zodra het kan, dat jij graag dat met diegene gaat doen. Zo hebben jullie beide iets leuks om naar uit te kijken in deze minder leuke tijden.

Fotocadeaus

Ook fotocadeaus vind ik zelf erg leuke en persoonlijke cadeaus. Vroeger was er niet zoveel keuze en kon je voornamelijk foto’s of teksten op mokken laten printen, maar tegenwoordig is echt bijna elk item wel mogelijk om iets op te laten printen. Een van de accessoires waar ik het erg leuk vind om een foto op de printen zijn telefoonhoesjes. Een telefoonhoesje maken is echt super simpel en geeft je gedurende dag altijd een glimlach op je gezicht. Voor bijvoorbeeld het maken van hoesjes met foto kan je terecht bij case24.com. Als je niet zeker weet welk model telefoon de jarige heeft, kan je er ook voor kiezen om een t-shirt met een leuke tekst te laten printen of een badhanddoek met een mooie vakantiefoto te laten printen. Ook kan je placemats, beddengoed en laptop sleeves met een foto of tekst laten printen. De mogelijkheden zijn oneindig bij fotocadeaus.

Vindt je het echt moeilijk om een goed cadeau voor iemand te bedenken? Probeer dan iets gerelateerd met een hobby van de jarige te vinden. Ken je de jarige misschien niet goed? Vraag dan iemand in de vriendenkring van de jarige om advies.