Stukadoor vinden? Zo doe je dat!

We weten allemaal hoe lastig het is om een goede vakman te vinden. Er zijn genoeg mensen die beweren dat ze goed zijn, maar vaak laat het resultaat toch te wensen over. Dan baal je dat je weer een beunhaas hebt ingehuurd die het werk heeft afgeraffeld en toch de hoofdprijs vroeg. Toch moet je voor sommige klussen echt wel iemand inhuren. Bij stuken bijvoorbeeld kan het zoveel tijd schelen. Als je een stukadoor inhuurt kan hij in een korte tijd vakwerk afleveren wat de gemiddelde klusser in vijf keer zoveel tijd niet zelf kan afleveren.
Met deze tips wordt een stukadoor vinden een fluitje van een cent.

Kwaliteit

Natuurlijk zal een stukadoor vinden allereerst makkelijk lijken. Vooral omdat elke stukadoor van zichzelf zegt dat hij kwalitatief goed werk aflevert.  Daarnaast zal hij zeggen dat er een prijs berekend wordt die marktconform, of zelfs zeer goedkoop is. Je begrijpt dat dit niet altijd te vertrouwen is. Daarom is een stukadoor vinden dus lastig.  Het beste kan je om referenties vragen. Vraag in je buurt om of iemand ervaring heeft met een goed stukadoor.

Stukeur keurmerk

Om een goede stukadoor vinden te bewerkstelligen, kan je het beste kiezen tussen degenen die het Stukeur keurmerk hebben. Waar je goede stucadoors nog meer aan kan herkennen is het Stukeur-keurmerk. Er is namelijk een stichting in het leven geroepen die toeziet op het geleverde werk van de leden. Niet alle stukadoors zullen hierbij aangesloten zijn, maar het helpt wel al een voorselectie te maken. . Diegene die erbij zijn aangesloten worden jaarlijks gecontroleerd op hun manier van werken, maar ook op het naleven van de wet- en regelgeving en de manier van het uitbrengen van een offerte.

Stukadoor vinden op ervaring

Daarnaast zijn er websites waar vorige klanten hun klantervaringen hebben gegegeven. Net zoals mond-tot-mond reclame is dit toch ook een betrouwbare manier om een stukadoor vinden. Als mensen een goede ervaring hebben met een stukadoor, zal deze meer sterren hebben dan degene die dat niet hebben. Zo kun je iemand in de buurt zoeken, met een goede prijs en een goede klantbeoordeling. Vraag van te voren foto’s aan van stucwerk dat ze al eerder hebben opgeleverd. Zo zie je meteen al of ze goed zijn of niet en kan je aan de onderhandelingen beginnen. Bespreek wat je nodig hebt, wat je wensen zijn en binnen welk budget het moet passen. Zo is een goede stukadoor vinden een fluitje van een cent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *