Sikkens Rubbol XD High Gloss verf

Is jouw tuin ook weer aan een opknapbeurt toe? Een likje verf doet al wonderen! Je thuis voelen in je eigen huis is enorm belangrijk. Na een lange werkweek of een leuke vakantie wil jij thuiskomen en je direct op je gemak voelen. Het is dan ook heel belangrijk dat jouw tuin dit gevoel uitstraalt. Sikkens Rubbol XD High Gloss kan jou hierbij helpen. Deze verf van uitstekende kwaliteit kan ervoor zorgen dat jouw tuin straalt als nooit tevoren!

Uitstraling

Als je jouw tuin gaat opknappen wil je het natuurlijk gelijk goed doen. Gelukkig zorgt deze verf ervoor dat jouw tuin een totaal andere look krijgt! De Sikkens Rubbol XD High Gloss hoogglanslak van uitstekende kwaliteit zal jouw tuin een luxueuze uitstraling geven. De verf is geschikt voor kunststof, hout en metaal. Hierdoor kan jij meerdere projecten in de tuin oppakken met de Rubbol XD High Gloss verf. Een groot voordeel is dat de verf in allerlei kleuren beschikbaar is. Jij geeft simpelweg je wensen door in het mengpaneel en het wordt voor je geregeld. Je kan kleuren op meerdere plekken in je tuin terug laten komen omdat je het dus geschikt is voor verschillende soorten ondergrond. Op die manier zorg jij ervoor dat het één geheel is en zullen al jouw vrienden jaloers zijn op het resultaat. De kwaliteit van de kleur en de glans blijft nog jarenlang behouden zodat jij er maximaal van kan genieten!

Duurzaamheid

Perfect! Jouw tuin staat er weer prachtig bij na dit schilderwerk. Nu zit jij er natuurlijk niet op te wachten dat je dit elk jaar opnieuw moet gaan doen. Gelukkig heeft de Rubbol XD High Gloss verf van Sikkens een extreme beschermlaag! Verwacht je een strenge winter met veel sneeuw, een herfst met veel regen of een zomer met temperaturen boven de 30 graden? Geen enkel probleem! Zelfs al wisselen regenbuien en zonnestralen elkaar af, dit is geen bedreiging voor jouw prachtige schilderwerk! De verf beschikt zelfs over een speciale UV-bescherming! Jij hoeft je de komende tien jaar nergens druk om te maken. Daarnaast is het natuurlijk ook milieuvriendelijker! Om het nog milieuvriendelijker te maken wordt er voor deze verf gebruik gemaakt van herwinbare grondstoffen zoals planten en bomen, oftewel bio based verf.

Verf aanschaffen

De Rubbol XD High Gloss verf van Sikkens biedt dus geweldige opties! Het bestellen is ook super gebruiksvriendelijk gemaakt. Het maakt in die zin niet uit of jij een gigantische tuin hebt of een kleine binnenplaats in hartje Amsterdam. Je kan namelijk zowel een blik verf van 0.5 liter (500ml) Sikkens Rubbol XD High Gloss bestellen als een blik van 2.5 liter! Indien jij iets meer nodig hebt dan is het bezorgen al gratis vanaf 50 euro! Wel zo handig als je al druk genoeg bent.