Shortlease is de oplossing voor ZZP-ers en particulieren

We willen allemaal veilig de weg op kunnen. En dan ook het liefst nog voor niet al te veel geld. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om een zoveelstehands auto aan te schaffen, maar de kans dat je dan, onderweg naar een klant, stil komt te staan is aanwezig. Als ZZP-er is het niet altijd mogelijk om een leaseovereenkomst aan te gaan voor een reguliere leaseauto. Maar dat hoeft gelukkig ook niet (meer). Je kunt nu een shortlease aangaan. Een shortlease is zowel voor ZZP-ers als voor particulieren heel interessant. Je zit namelijk niet aan een langdurig contract vast, maar je kunt de leaseauto opzeggen als jij dat nodig acht.

Shortlease is echt een uitkomst

Heb je voor een bepaald project een auto nodig, maar weet je nog niet precies hoe lang het duurt voor het project is afgerond? Dan is shortlease een goede optie. Je hebt dan altijd een auto beschikbaar, maar je zit er niet direct een jaar of langer aan vast. Je kunt de lease per dag opzeggen. Zo betaal je dus nooit voor een auto die je niet gebruikt. Helemaal voor ZZP-ers of startende ondernemers is shortlease de beste oplossing. Voor reguliere lease moet je namelijk vaak jaarcijfers overleggen en die heb je als startende ondernemer nog niet.

Shortlease privé is ook handig

Heb je je oude auto moeten laten afvoeren of komt deze niet meer door de keuring en heb je een nieuwe auto besteld? Dan is dat natuurlijk iets om naar uit te kijken. Maar de levertijden van een nieuwe auto kunnen, helemaal nu, flink oplopen. Door als tussenoplossing voor shortlease prive te gaan, heb je toch een auto tot je beschikking. Je kunt dan in een (zo goed als) nieuwe auto rijden tot jouw spiksplinternieuwe auto geleverd wordt. Wordt de auto later geleverd dan gepland? Geen probleem. Wordt de auto eerder geleverd dan verwacht? Ook geen probleem. Shortlease privé is per dag op te zeggen.

Probeer verschillende auto's uit

Wil je een nieuwe auto gaan kopen, maar twijfel je nog tussen een full electric een hybride of een traditionele uitvoering? Dan kun je door shortlease verschillende auto's proberen om zo tot een besluit te komen. Heb je een beslissing gemaakt? Dan bestel je de auto van je dromen en blijf je nog even in je leaseauto rijden tot de nieuwe auto geleverd wordt. Je zult de verschillende uitvoeringen zelf moeten ervaren voor je er een gefundeerde beslissing over kunt nemen.