Laat je hond de winter perfect doorkomen

Hoe komt het dat wij onszelf altijd heel goed weten in te pakken tijdens koude dagen, maar veel mensen niet aan de honden denken? Misschien heb je er nog niet zo over nagedacht en dringt het nu pas tot je door. Ook onze trouwe viervoeters kunnen tijdens de winter extreme kou lijden. Gelukkig zijn er een hoop mogelijkheden om niet alleen jezelf, maar ook je hond op de kou voor te bereiden. Wil jij weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw hond goede de winter in gaat? Lees dan dit blog en jouw hond zal je deze winter dankbaar zijn.

Bescherming  voor jouw hond

Kou is één ding maar, er zijn factoren die het nog een stukje erger kunnen maken voor de hond. Zelf ga je ook niet zonder jas naar buiten als het buiten sneeuwt bijvoorbeeld. Tot voor kort stond ik hier ook niet echt bij stil en nu voel ik mij daar schuldig over. Mijn hond heeft nu een Trixie hondenjas speciaal voor de winter. Het is van enorm goede kwaliteit en houdt hem ook echt goed warm rond deze tijd van het jaar. De jas is lekker winddicht en waterbestendig, ideaal dus voor het typisch Nederlandse weer. Kleren voor honden zijn zoals veel mensen denken helemaal niet verkeerd. In tegendeel zelfs.

Ook schoenen?

Ik houd het vandaag bij een en hetzelfde merk, want ook de hondenschoenen zijn van Trixie. Niet alleen voor de momenten dat er sneeuw en zout ligt zijn deze handig. Natuurlijk zijn deze weersomstandigheden wel echt het soort waarbij schoenen op zijn plaats zijn. Heb je er echter weleens over nagedacht dat ook in de zomer als het heet is, schoenen van pas komen. Heet asfalt of zand zijn namelijk ook niet echt iets waar je de pootjes van jouw huisdier aan wilt blootstellen. Denk er daarom aan om Trixie hondenschoenen aan te schaffen voor het hele jaar. Zo voorkom je dat jouw hond moet lijden.

Geen moeite

Een jas en schoenen voor je hond heb je zo gekocht. Je kunt de schoenen namelijk gewoon online bestellen en de volgende dag in huis verwachten. Mocht je dit blog lezen tijdens vervelende weersomstandigheden kan jouw hond morgen al genieten van comfort. En het is natuurlijk mooi meegenomen dat jij zelf ook nergens heen hoeft voor de spullen. Bestel nu ook meteen een jas en een paar schoenen van Trixie.  Geen grote moeite, maar wel een groot verschil voor de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *