Douchepaneel en douchedrain voor high tech douche

Tegenwoordig draait het douchen niet meer om het schoon worden. Douchen is een ervaring, een ritueel. In de douche kom je even helemaal tot jezelf. Je hebt tijd om na te denken over dingen die je dwars zitten of juist dingen die je fijn vindt. Je geniet van de druk van de douche en de geursensaties van bijvoorbeeld shampoo. Niet voor niets is het zo dat steeds meer mensen een mooiere douche willen, in plaats van een standaard douchekop in een douchecabine. Daar wil ik het met je over hebben. Om douchen tot een mooie ervaring te maken en bovendien een strakke badkamer te hebben, kun je denken aan het nemen van zowel een douchepaneel als een douchedrain. In deze blog leg ik je uit wat beide zijn, en wat ze kunnen toevoegen aan jouw douche ervaring.

Douchepaneel

Een douchepaneel brengt je luxe en comfort, maar ook in de kleine badkamer. Je hoeft geen gigantische inloopdouche te hebben om een douchepaneel te kunnen gebruiken. Met een douchepaneel maak je van een simpele cabine een ervaring. Een douchepaneel brengt je een hydromassage-douche. Met meerdere instellingen wordt douchen heerlijk. Met een douchepaneel boots je een regenbui na, of je haalt hem uit de muur en gebruikt hem los. De kracht van de stralen kunnen worden gevarieerd, en naast de hoofdkop heb je dus allemaal zij-jets die op verschillende spiergroepen staan. Sommige douchepanelen beschikken zelfs over led-verlichting. Ook roestvrij staal komt bij een douchepaneel voor.

Douchedrain

Een douchedrain is eigenlijk een ander woord voor een douchegoot. Zoals eerder gemeld gaat douchen niet alleen meer om het schoon worden. Naast een heerlijke ervaring, wil men ook een strakke en mooie badkamer. Met een douchedrain creƫer je dat effect. De douchedrain is de ideale oplossing voor de mooie inloopdouche. Een douchedrain is ook geschikt voor een douchecabine zonder douchebak of een douche met een douchedeur. Het water loopt met een douchedrain mooi weg langs de rand in plaats van dat het een zooitje wordt bij het putje.

De combinatie van de twee

De ideale droom is om een inloopdouche te nemen met een douchepaneel voor de douche ervaring en een douchedrain voor de afvoer. Dat is pas echte luxe. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Je kunt beide dingen zelf installeren met handleidingen. Zowel het douchepaneel als de douchedrain zijn makkelijk online te bestellen. Dus ga voor die echte luxe ervaring, ga voor iets dat helemaal perfect is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *