De perfecte inrichting voor 2019

Een woning inrichten gaat de een makkelijker af dan de ander. Bij sommigen mensen stap je de woonkamer en op de een of andere manier lijkt alles op zijn plek te vallen. Alles klopt aan de woning en aan alles is gedacht. Echter, komt het ook vaak genoeg voor dat je een woonkamer inloopt en denkt dat je een reis terug in de tijd hebt gemaakt. En dat terwijl iedereen het liefst een woonkamer heeft waar hij of zij trots op kan zijn. Een woonkamer waar alles klopt zodat je rust krijgt in je hoofd. Vandaag delen we dan ook een aantal bruikbare tips die jouw woonkamer weer een moderne uitstraling geven!

Ledstrips

Een relatief goedkope en eenvoudige manier om je woonkamer nieuwe uitstraling te geven is het gebruik van ledstrips. Verlichting in de vorm van een strip heeft doordat het licht verdeeld is over een strakke lijn als snel een moderne uitstraling. Daarnaast kan je de strips eenvoudig door heel het huis plaatsen. Hierdoor kan je bepaalde plekken in je woonkamer extra belichten en daarmee op de voorgrond laten treden. Tevens zijn de ledstrips eenvoudig te veranderen van kleur. Met een druk op de knop verander je de kleur. Je kan de kleur van het licht dus aanpassen naar je stemming. Hierdoor zal het nooit saai zijn in huis. De afwisseling houd het spannend in huis. Veel ledstrips zijn ook al smart en kunnen met een mobiel bestuurd worden. Vanaf de bank het licht dimmen voor een intieme sfeer? Geen probleem!

Glas en lood deuren

De industriële look is helemaal hot tegenwoordig. Wat daar goed bij past zijn glasdeuren met een zwarte lood rand. Vervang je ouderwetse witte deuren met een glas en lood deur. Het zal je woning direct een andere uitstraling geven. Onderscheid je woning van de standaard en loop voorop met een glas en lood deur.

Een epoxy vloercoating

Een andere trend die we steeds vaker terug zien zijn gietvloeren. Prachtige gietvloeren geven je woning in één klap een industriële uitstraling. Met vloercoating is je vloer beschermt tegen vloeistoffen en chemicaliën. Een huisfeestje zal je vloer dus niet verpesten. Daarnaast is de vloer makkelijk in de onderhoud. Vlekken hechten zich niet aan de vloer. Stofzuigen zal ook eenvoudig gaan aangezien de gehele vloer gelijk is. Kies voor een neutrale kleur en je kan er alles mee combineren.

Aan de hand van deze tips moet je je woning weer helemaal van deze tijd kunnen maken! Waar wacht je nog op ga aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *