Cadeaus op kantoor

Ongeveer twee jaar geleden ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik ben al heel lang een groot fan van het vakgebied architectuur. Ik heb in dit vakgebied mijn opleiding afgerond en ben na vijf jaar werkervaring begonnen met mijn eigen bedrijf. Tot de dag van vandaag ben ik enorm blij met deze beslissing. Mijn medewerkers lijken het heel erg naar hun zin te hebben. Ik vind het heel belangrijke dat de mensen die voor mij werken zich fijn voelen op hun werkplek. Dit is voor mij soms niet zo geweest, dus wil dit graag zelf goed doen. Ik weet nog goed een bepaald moment tijdens mijn stage. Het was kerst en ik had net drie maanden stage gelopen. Na mij was een nieuw teamlid ook net bij het kantoor komen werken waar ik stage liep. Tijdens het kerstfeest van het bedrijf kreeg iedereen een kerstpakket. Ik had al drie maanden stage gelopen. De nieuwe werknemer werkte er pas een week. Toch kreeg ik als enige geen kerstpakket. Dit voelde voor mij toen niet goed. Om deze reden heb ik besloten dat ik dit graag beter wil doen.

Op kantoor

Bij een goede werksfeer horen een aantal belangrijke zaken. Het klimaat op kantoor moet goed zijn. Dit vertaald zich bijvoorbeeld in een fruitmandje die elke week wordt aangevuld. Dit levert een fijne sfeer voor de werknemers op. Door mijn ervaringen in het werkveld op het gebied van cadeaus ontvangen let ik hier extra op. Naast het al genoemde stage voorval is het tijdens één van mijn bijbaantjes ook al op deze manier fout gegaan. Dit soort voorvallen vormen je denkbeeld. Kerst is nog heel ver weg, maar ik vind het nu al lastig wat ik moet gaan kopen. Eerst komt Sinterklaas. Gelukkig is gezamenlijk op kantoor besloten dit niet te vieren, omdat het zo dicht bij Sinterklaas valt.

Cadeaus

Er werken op dit momenten vijftien werknemers op kantoor. Een aantal hebben een vast contract, en sommige niet. Ik vind het belangrijk om ook de niet vaste contracten een cadeau te geven. Het aantal cadeaus telt dan wel op. Het moeten dus leuke goedkope kerstpakketten worden. Een origineel kerstcadeau personeel gericht is soms heel lastig te bedenken. Ik wilde ook het voorgaande jaar niet na-apen. Toen schoot het me te binnen, eten. Dit vind iedereen superlekker om te krijgen. Er is heel veel keus uit verschillende soorten manden met eten. Niet alleen de werknemers, maar ook hun familie zal daar heel blij mee zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *