Peter Kaiser: eeuwen ervaring met damesschoenen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende merken. Bovendien zijn de topnamen vandaag de dag niet meer exclusief voor één kledingstuk. Toch zijn er een aantal brands die zelfs in de eenentwintigste eeuw vakmanschap en ambacht nog hoog in het vaandel hebben staan. Peter Kaiser is daar wellicht een van de betere voorbeelden van. Al sinds 1828 maakt de schoenenfabriek Peter Kaiser de prachtigste damesschoenen. Voor elk paar schoenen hanteert dit merk een aantal bijzondere kernwaarden. Omdat het tegenwoordig er uniek is om eeuwen ervaring te hebben met één kledingstuk, ontdek je hier alles over het unieke schoenen merk Peter Kaiser.

 

Wereldwijd geliefde collecties

Niet veel bedrijven krijgen het voor elkaar om maar liefst ruim 175 jaar te bestaan. Hoe komt het dat Peter Kaiser zo succesvol is als schoenenfabriek? Wellicht is er een verklaring te vinden in de oogverblindende collecties van dit bijzondere merk. Over de hele wereld zijn de collecties van Peter Kaiser enorm geliefd. Vrouwen vallen stuk voor stuk voor de kwalitatief hoogwaardige materialen van de schoenen, de uitstekende pasvorm en de simpelweg onweerstaanbare hoogte van de kwaliteit. Wanneer je in het bezit bent van een paar Peter Kaiser damesschoenen, bezit je zoveel meer dan simpel gezegd een paar designer schoenen. Je bezit een stukje geschiedenis, traditie en kunst.

 

De kernwaarden van Peter Kaiser

Als oudste schoenenfabriek van Europa profileert Peter Kaiser zich altijd graag met een aantal opmerkelijke kernwaarden. Zo is het merk wel door de jaren heen met de modetrends meegegaan. Zelfs het merk heeft een modernisatie ondergaan. Zo is in 2011 het merk opnieuw gelanceerd met een fris en elegant logo en merk imago. Tegelijkertijd blijft Peter Kaiser ook klassiek. Alle damesschoenen belichamen nog steeds die bijzondere vakmanschap die in 1838 ook aanwezig was. Het merk is met andere woorden een heerlijke combinatie van traditie en innovativiteit geworden.

Klassiek en modern zijn echter niet de enige kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij Peter Kaiser. Zo zijn passie, vakmanschap en uitmuntendheid ook ontzettend belangrijk bij deze oude schoenenfabriek. Elk paar damesschoenen wordt met enorm veel liefde voor detail ontworpen en uiteindelijk gecreëerd. Dat levert hele unieke schoenen op. Alle kernwaarden zijn uiteindelijk samen te vatten in vier steunpilaren: moderniteit, kwaliteit, onderscheidend vermogen en natuurlijk internationaliteit. Voeg daar wat ambitieus vakmanschap aan toe en je kan niet anders dan een uitstekend product ontwikkelen. Dat is precies wat deze eeuwen oude schoenenfabriek heeft gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *