Gellak sets, 5 redenen waarom jij er een moet hebben.

Het bedrijf Yinger heeft sinds kort een gellaks sets op de markt gebracht en wij zijn grote fan! De sets bevatten alle ingrediënten die je ook maar nodig hebt om jezelf thuis een rustgevende manicure te geven waar je zo naar verlangt. Het zorgt voor een salon momentje maar dan voor een ideale prijs-kwaliteitverhouding. In deze blog geven wij je 5 redenen waarom jij de Yinger gellak sets in huis moet hebben.

 

1.Een relax momentje voor thuis

Soms heb je gewoon even een rustmomentje nodig, wat tijd voor jezelf. Helaas is een bezoek aan de spa of manicure een geldrovend uitje waar veel tijd in gaat zitten. Met de gellak sets haal je simpelweg gewoon een manicure in huis. Je kunt dit simpelweg ‘s avonds of in het weekend gebruiken, net wanneer jij zo’n momentje nodig hebt.

 

2.De alles-in-1 gellak sets

De gellak sets van Yinger is de alles-in-1 set. Je hoeft niet meer verder te zoeken naar alle losse onderdelen, de sets heeft het allemaal voor je. De set bevat onder andere 11 accessoires waaronder; een primer, base- & top coat, nagelvijl, bokkenpoot en nog veel meer. Het bevat een hoogwaardige UV/LED hardingslamp van salon waardige kwaliteit om de nagels snel te laten drogen. Het bevat een luxe bewaardoos om de gehele gellak sets netjes te bewaren als deze niet wordt gebruikt. En het bevat 5 of 7 gellak met kleuren naar keuze.

3.Gellak sets, alle kleuren mogelijk

En vooral de keuze in kleuren maakt ons erg blij. Vaak krijg je bij een complete set kleuren aangeleverd die misschien wel helemaal niet bij jou passen. Bij de gellak sets van Yinger is dit gelukkig niet het geval. Je mag zelf een keuze maken uit een selectie van maar liefst meer dan 70 kleuren. Hier zit toch wel de perfecte kleur voor iedereen bij?

 

4.Perfect formaat voor thuis of onderweg

De gellak sets zijn in twee formaten verkrijgbaar. Je hebt dus de gellak sets voor normaal gebruik en een set voor onderweg ook wel bekend als de “On to go set”. Deze set is handig voor iedereen die veel op reis is. Het heeft een klein formaat lamp, neemt niet veel ruimte in gebruik, is wat goedkoper en wordt geleverd met 1 of 4 kleuren naar keuze.

 

5.Altijd mooie nagels

En last but not least, de allerbelangrijkste redenen om een van deze gellak sets te kopen is toch wel het feit dat je door deze set altijd mooie nagels hebt. En dat vinden wij misschien nog wel het allerleukste!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *