Camper huren voor een volwassen bestaan

Een camper huren was fantastisch. Als kampeerliefhebber weet ik natuurlijk als geen ander hoe geweldig het is om er met de auto en je tentje op uit te trekken. Je ingepakte spullen in de achterbak, je pakje drinken en je gesmeerde boterham op de voorbank met je lievelingspersoon naast je. Je wisselt af met rijden en geniet van de omgeving en je favoriete muziek. Op de camping ruik je het verse gras door de ochtenddauw, en als je broodjes wil halen op je slippers voel je de nattigheid tussen je tenen. Je hebt een band met alle kampeerders, hoe gek het ook is… Maar hoe is dat met een camper huren?

Camper huren op de camping

Zelf heb ik dus altijd al gekampeerd met mijn eigen tentje. Zoals ik al zei nam ik ‘m mee in de auto. Compact, handig en ontzettend knus. Ik vind het heerlijk om minimalistisch te leven, dus een tent is daar perfect voor. Niet standaard het licht aan moeten doen, je telefoon opladen, ’s avonds de tv aan. Een kampvuur, een goed boek en romantisch met z’n tweeën in de tent liggen zijn de alternatieven. Voor het eerst in bijna tien jaar besloten we iets anders. Een camper huren. Hoe ging dat?

Camper huren als alternatief

Een camper huren was heel wat anders dan ons oude vertrouwde tentje. Tien jaar geleden kochten we de tent, toen wij net samen gingen wonen en samen ons leven begonnen. We wilden natuurlijk samen op vakantie, en als avonturiers en levensgenieters besloten we voor de tent te gaan. Helaas komt aan alles een einde. Ook aan het leven van onze vertrouwde tent. We moesten een alternatief verzinnen, en toen kwam een camper huren ter sprake.

Hoe ging het camper huren?

Eerst was ik er nogal op tegen om aan de camper huren te gaan. Eigenlijk wilde ik weer een andere tent kopen, een nieuwe versie, om onze kampeeravonturen hierin voort te zetten. Toch liet ik mij overhalen om een camper uit te proberen, en hoe kan dat beter dan een camper huren? Om er een te kopen is een behoorlijke investering, en daar had geen van ons natuurlijk zin in. De camper was een uitstekende oplossing, en ik moet zeggen: we hebben ervan genoten. Bij de camper was de luxe er namelijk wél waar (zeker onze kinderen) erg behoeftig naar waren. We zijn geen jonge avonturiers meer, maar verstandige volwassenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *