Categorie: Blog

Parasols 101

De zomer komt eraan! (Ja, ik weet dat het gisteren nog gesneeuwd heeft, maar ik heb hoop) En dat betekent hopelijk dat we weer lekker lang buiten kunnen zijn, barbecueën, lange wandelingen maken en weer lekker buiten zitten. Wij hebben alleen een probleem in onze achtertuin: de zon staat er de hele middag pal op…

Lees verder

Perfect ondernemen in 2020? Kies voor groene energie

Energie-Zakelijk.nl

Een groot deel van de Nederlanders heeft goede voornemens. Naast de standaard voornemens om meer te bewegen en gezonder te eten willen steeds meer Nederlanders iets doen aan hun voetafdruk op de aarde. Duurzaam of duurzamer leven is anno 2020 een belangrijk onderwerp op de dagelijkse agenda voor zowel particulieren als ondernemers. Heb jij een..

Lees verder

Online therapie voor verslavingen

Online Sobriety

We doen graag allemaal alsof ons leven totally perfect is. Maar vaak is dit helemaa niet zo, en hoeft dit ook niet zo te zijn. Social Media kan een factor zijn in het benadrukken van hoe geweldig en mooi en goed anderen het hebben. Maar vergeet niet dat dit momentopnames zijn. Je collega die een..

Lees verder

Tips voor de perfecte huid!

Het is weer winter en dat betekent een zware periode voor je huid! Je huid wordt namelijk continu blootgesteld aan slechte en wisselende weersomstandigheden. Deze maand is het al vaker voorgekomen dat de ene dag het zonnetje schijnt en de volgende dag is het ijskoud met hagel. Je huid wordt hierdoor droog en gevoelig. Daarom..

Lees verder

De winkelstraat sluit

In de afgelopen tien jaar is het winkelgedrag van de meeste mensen drastisch veranderd. De markt op zaterdag is niet zo populair meer sinds we iedere groente en fruitsoort het hele jaar door in de supermarkt kunnen halen. Om nog maar te zwijgen over het gemak van online winkelen. Op een online website heb je..

Lees verder